4,77/5 4,77/5

Votre avis compte !

Vous avez récemment stationné votre véhicule dans notre parking ? comment cela s’est-il passé ? Faites-nous part de votre expérience et de votre avis sur nos services. Notre équipe vise constamment à s’améliorer. Votre avis compte !

4,77 / 5

5 étoiles
4139
4 étoiles
1006
3 étoiles
84
2 étoiles
8
1 étoile
6
22/10/2016
Goede praktische manier van aanpak op een snelle manier en tegen een eerlijke prijs.
Luc De Beck de Hofstade
22/10/2016
We waren heel content, onze wagen had een goede staanplaats en we mochten onze sleutel behouden. En we waren direct aan de luchthaven. Met de terug keer na telefoontje ze waren direct daar.
Suzy de Lummen
22/10/2016
perfect geregeld. in de toekomst kieazen we altijd voor deze optie.
HEREMANS de Heusden-zolder
21/10/2016
Bon service, des gents gentils
Bakker de Margraten
21/10/2016
rien a dire,bonne organisation tres chouette accueil le jour du depart
loxhay thierry de fleurus rue chanoine theys 3
21/10/2016
Niet de minste negatieve commentaar. Makkelijk bereikbaar. Goede service. Vriendelijke transfer-chauffeurs.
Martin de De Pinte
21/10/2016
Excellent accueil, comme d'habitude. Seul bemol cette fois : attente plus longue pour le retour
Cat de France
20/10/2016
zeer goede service, als reguliere klant zou ik wel korting verwachten voor trouwe klanten
BERT HAASS de kapelle-op-den-bos
20/10/2016
pratique et tres proche de l'aeroport. Bon service meme si parfois temps d'attente un peu long au retour
val de bruxelles
20/10/2016
très bon services et gentilles
karl de andenne
20/10/2016
Rien à dire ! Proximité de l'aéroport, rapidité, cordialité, prix attractif. Que demandé de plus ! Une amie nous avait recommandé votre parking et nous même le recommandons.
san115 de Seraing
20/10/2016
un seul grief ! pourquoi la navette ne vas pas dans le parking jusqu a l'ascenseur il a 15 min pour ça et c'est gratuit
DADO Antonio de LE ROEULX
20/10/2016
Bon service, si une amélioration devait être apportée peut être prévoir de nommer les trois parkings et le noter sur le doc, moi par exemple j'avais oublié où ma voiture était garée.
Calperou de Sambreville
20/10/2016
Service impeccable
LABYE de St-Nicolas
20/10/2016
Nikel, tout est parfait. On reviendra.
Anonyme
20/10/2016
Everything as expected. I recommend this parking.
jaro de belgium
20/10/2016
Rien à dire.Service plus qu'au top.
roland de BAILEUX
20/10/2016
Communication nickel et service impéccable
Nelly de Deux-Acren
20/10/2016
alles is verlopen zoals beschreven op jullie website behalve : bij de terugkeer hebben wij ong. 40 minuten moeten wachten (nadat we telefonisch gemeld hadden dat we op de afgesproken ophaalplaats stonden) vooraleer we opgepikt werden. Dit is niet in overeenstemming met wat op jullie site staat, o.a. "de reis van/naar de luchthaven duurt 1 minuut (minder dan 1 km), en "jullie worden op de afgesproken plaats opgewacht". Na een lange reis is het niet aangenaam om op het afhaalpunt buiten op een overdrukke parking nog eens 40 minuten te moeten wachten (terwijl shuttle-bussen van andere parkings uit hetzelfde industrieterrein binnen het kwartier hun klanten kwamen ophalen).
c & b
20/10/2016
Iedere keer opnieuw een uitstekende service. Zeker een aanrader
Vercruysse Delphine de Hulste
19/10/2016
Très ponctuel nous emmene directement à l'Aeroport Pour le retour une fois que l'on appelle il,revient nous chercher pas d'attente Voiture en sécurité Très bon service
Hurlisis de Wandignies Hamage Nord
19/10/2016
Prestation respectée à la lettre: 2min montre en main pour payer le parking, 2 de plus pour garer la voiture et 2 pour nous rendre directement a l'aeroport. Pareil au retour: une fois arrivé a l'emplacement convenu, coup de fil et la navette est présente. Je recommande vivement cette société!
esegalen de Belgique
19/10/2016
Simple, facile, économique. Chauffeurs sympa.
PGC de Liège
19/10/2016
Very good service; thank you!
Kathy H. de Wondelgem
19/10/2016
impecable
Anonyme de tervuren
19/10/2016
Prima !! Vriendelijk onthaal, praktisch geen wachttijd. Ophalen ook zeer snel.
Loquet John de Merksem
19/10/2016
zeer vlot en goed geregeld. een aanrader!
Vandeputte de Sint-Truiden
19/10/2016
Service rapide et cordial
Michel Boulengier de Waterloo
19/10/2016
We hebben reeds 2 keer onze wagen geparkeerd bij Park &Fly. Dat is telkens prima verlopen , bewaakte parking , onmiddellijk vervoer naar de luchthaven, ook bij terugkomst werden we heel snel opgehaald en terug naar de parking gebracht. Iedereen is ook vriendelijk.
mieke de holsbeek
19/10/2016
Eerlijke prijs en uitstekende service, geen wachttijd op de shuttle. Vriendelijk personeel enkel spijtig dat er op de luchthaven nog een halve kilometer moet gewandeld worden, op zichzelf niets maar als je een handicap hebt aan de benen is het wel een ganse eind, maar ik werp geen steen naar park and fly wel naar de luchthaven zelf
Jef VO de Ninove
« 1 2 3 . . . 169 170 171 172 173 174 175 »

Inscrivez-vous à notre newsletter

Ce site utilise des cookies

Nous utilisons des cookies pour assurer le bon fonctionnement du site. Vous pouvez consulter nos mentions légales et notre politique de confidentialité pour plus d'informations.